Telefon: 06 (30) 376 38 26 e-mail: nadasy@renowin.hu www.renowin.hu Facebook Twitter

Termékek

Hozzászólások kikapcsolva

Posted on 2nd március 2011 by admin

Renowin hő- hang- és légszigetelés energiatakarékos Low-E üveggel és hézagolt gumitömítéssel u (k) < 1,2

“Hozzáteszünk, hogy megtarthassuk”
A Kendler Kft. a régi ablakszárnyat stabilizálja,  kitűnő hő- hang- és légszigeteléssel látja el. A Renowin ablakok a “hozzáteszünk, hogy megtarthassuk” elv alapján, hosszú élettartamra tervezett, energiatakarékos szerkezetek.

Renowin thermoüvegezés, hangszigetelés, ütközőhézagba szerelt ablaktömítés 4-16-4 = 24 mm Low-E 1.1 üvegezés U összes (“k”) < 1,2 W/m2K

ábra

Ablakszárny felújítás előtt és Renowin thermoüvegezéssel

kép

A “Renowin 4-16-4-es”, szabványkövető thermoüvegezés hézagolt gumitömítéssel u (k) < 1,2

A Renowin ablakok előnye, hogy a helyszínen piszok nem keletkezik, bontás nem szükséges. A belső oldali lég- és párazárás tehermentesíti a hátulszellőztetett külső szárnyakat. Az ablakot a homlokzat változtatása nélkül, eredeti szépségében lehet felújítani, az átalakítás kívülről nem látszik. A thermoüvegezés és gumitömítések kialakítása és a szerkezetek általános felújítása akár eltérő időpontban is történhet.

A “Renowin 3-5-3-as” műemlékvédelmi thermoüvegezés u (k) ~ 1,9

A 4-7-4=15mm-es Low-E üveg túl vastag, nem igen fér el az eredeti üvegkávában, a 3-4-3-as Low-E üvegezést ajánljuk. Low-E üveg nélkül pedig nincs nagy értelme thermoüvegezni.

Tokba szerelt szilikontömítés

A Renowin ablakok előnye, hogy a helyszínen piszok nem keletkezik, bontás nem szükséges. A belső oldali lég- és párazárás tehermentesíti a hátulszellőztetett külső szárnyakat. Az ablakot a homlokzat változtatása nélkül, eredeti szépségében lehet felújítani. A thermoüvegezés és gumitömítések kialakítása és a szerkezetek általános felújítása akár eltérő időpontban is történhet.

Egyedi megoldások

A Renowin  ablakok előnye, hogy a helyszínen piszok nem keletkezik, bontás nem szükséges. A belső oldali lég- és párazárás tehermentesíti a hátulszellőztetett külső szárnyakat. Az ablakot a homlokzat változtatása nélkül, eredeti szépségében lehet felújítani. A thermoüvegezés és gumitömítések kialakítása és a szerkezetek általános felújítása akár eltérő időpontban is történhet.

^ vissza a lap tetejére

Nincsenek még hozzászólások.

Bocsánat, de a bejegyzéshez egyelőre nem lehet hozzászólni.